Adults only

Casa di Mia Zia is een volwassengerichte Bed & Wine. Volwassenen met kinderen van 16 jaar of ouder zijn van harte welkom.

Adults only

Casa di Mia Zia is een adults only Bed & Wine. Volwassengericht dus. Anders gezegd volwassenen met kinderen vanaf 16 jaar zijn welkom om te overnachten. Een bewuste keuze. Het geheim van opladen zit ‘m vooral in rust, mooie ontmoetingen en bourgondisch genieten. Kinderen zijn heerlijke wezens, maar brengen daarentegen ook bepaalde bedrijvigheid met zich mee. Bovendien ontstaat er een andere dynamiek wanneer er alleen volwassenen aanwezig zijn. De sfeer en gesprekken zijn anders op een volwassengerichte locatie.

Suikertante

Een tante is als een moeder maar dan cooler. Dat is daarom toch juist iemand die van kinderen houdt? Tuurlijk! Uiteraard weet ik dat jouw kinderen de liefste zijn. Dat zijn ze ook. Maar laten we reëel zijn. Als je ligt uit te puffen aan het zwembad, heb je geen zin in het indringende geluid van een huilende baby, de drukte van een rondrennende peuter, of de waterspetters van een puber die bommetjes maakt in het zwembad. Zeker als je zelf niet gewend bent om kinderen om je heen te hebben. En als ouder wil je toch geen schoolmeester zijn om de kinderen rustig te houden? Die hebben vakantie, die moeten zich juist uitleven. Vandaar zijn wij geen kindervakantieoord maar een volwassengerichte vakantieplek.

Mogelijke uitzondering

Zijn er dan helemaal geen kinderen te bespeuren bij Casa di Mia Zia? Famiglia è tutti! We zijn adults only maar het wil niet zeggen dat kinderen verboden zijn. 😉 Natuurlijk loopt er ook wel eens grut bij ons rond of hangt er een puber in een stoel. Dat kan trouwens zomaar jouw nageslacht zijn. Huur je onze locatie af, kom je op bezoek of reserveer je alle drie de vakantieverblijven dan is een gezelschap met kinderen bespreekbaar.

 

 

Het geheim van opladen

Huisdieren

Een hond is steeds vaker een familielid die overal mee naartoe mag. Even een vrolijke viervoeter op bezoek vinden we gezellig, maar overnachten is van een andere orde. We willen absoluut geen hondenharen in de vakantieverblijven. Daarom adviseren we voor  honden en alle andere huisdieren oppas elders te regelen als je bij tante komt logeren.

Translate