Bellissima!

Wat maakt een vakantie een topvakantie? Service. Als je weet dat alles goed geregeld is en er net die extra faciliteiten zijn waarvan je gebruik kan maken. Naast natuurlijk dat superfijn vakantiehuis, geweldig uitzicht, het dorpscentrum op loopafstand en genoeg te restaurants en vermaak in de buurt. Extra bonus: een tante die blij is met je komst en dat op alle manieren laat voelen. Wij geven je een inkijkje in tante’s huishouden zodat je je alvast kunt verheugen op een onbezorgde vakantie. Krijg je al zin om te vertrekken vanuit huis?

Zwembad & tuin

Dobberen in het opbouwzwembad met uitzicht op de wijnranken en hazelnootbomen. Hoe gaaf is dat! In het zwembad koel je lekker af tijdens warme dagen. Op een ligbed onder de parasols tuimel je zo in slaap. Van een frisse douche vooraf kikker je niet alleen op, je houdt daarmee eveneens het zwembad vrij van zonnebrandolie. Spring je in het zwembad, dan gaan we ervan uit dat je kunt zwemmen.  

Zwembad & Tuin

Gym

Je vaste portie endorfine haal je in de gym. Je gymroutine van thuis kun je gewoon voortzetten. We hebben een crosstrainer, spinning fiets, fitness bank, meerdere elastieken en gewichten. O, ja ook nog zo’n fijn buikspierwieltje. Kortom, genoeg apparaten om je fysiek op uit te leven. Wil je buiten in de tuin sporten of een yogasessie? Pak de grote rubbermat voor een prettige ondergrond en doe je in het groen oefeningen.

Zia's diensten


Handdoeken, wasrek en strijkijzer

Elk vakantieverblijf heeft een pakket handdoeken. Hierin zitten douchelakens, handdoeken, gastendoeken, keukendoeken. Heb je badlakens of extra handdoeken nodig, gewoon even vragen. Elk vakantieverblijf heeft een wasrek met wasknijpers. Ook heel handig: de kledingstomer. In een handomdraai is je kleding kreukvrij.

Schoonmaak

Service in de kamer. Om de drie dagen verwisselen we de handdoeken. Ook geven we je vakantieverblijf een touch up schoonmaak. Een extra schoonmaakronde is mogelijk tegen betaling. Je bepaalt zelf of het nodig is. Blijf je langer dan een week? Dan verschonen we de bedden en maken we je vakantieverblijf lekker schoon voor een frisse start van de nieuwe vakantieweek.

Parkeren

Je auto parkeer je gratis op onze eigen parkeerplaats. Deze parkeerplekken zijn exclusief voor onze gasten. Er is dus altijd plaats. We hebben helaas nog geen oplaadpunt voor elektrische auto’s op zonne-energie. Geen zorgen in het dorp is er een oplaadpunt. Ook hebben een aantal supermarkten in de buurt mogelijkheid tot opladen.

Gratis wifi

Natuurlijk is er wifi. Jouw online leven kun je daarom gewoon voortzetten. Overal zijn wifi-versterkers voor een goed signaal. Maar houd er rekening mee dat we op het platteland zijn. Heb je onbeperkt data of een grote bundel op je mobiele telefoon? Met een hotspot maak je eenvoudig verbinding met je laptop. Post je iets leuks over Casa di Mia Zia?

Gastronomie

Geen zin om iets te fixen in eigen keuken? Wij maken heerlijke aperitivo’s, borrelplanken en andere happen. Daar schenken we een koud glas wijn bij of mixen een lekkere Aperol.

Zijn we in goed gezelschap dan organiseren we een BBQ. Maar je kunt ook zelf ook wat op de barbecue gooien of in de buitenkeuken bereiden.

 

Wijnkelder

Onze antieke wijnboerderij heeft een authentieke wijnkelder. We organiseren wijnproeverijen en wijncursussen. Professioneel slurper worden of meer te weten komen over wijn? Daal af naar onze cantina voor de geheimen van het goddelijke druivensap. Ook als je zin hebt in een flesje wijn, kun je daar mooie wijnen vinden.

Zia Xan

Casa di Mia Zia is het huis van tante. Wij wonen er zelf dus ook. Het grote landhuis bestaat uit drie delen. Elk vakantieverblijf heeft een eigen entree. Tante en de charmante heer des huizes wonen aan de linkerzijde van het landhuis. Ook wij hebben een aparte voordeur en een privéterras. Zia Xan is daardoor altijd dichtbij als er hulp nodig is.

Privacy

De opzet van de Bed & Wine maakt dat iedereen privacy heeft. Jullie, maar ook wij als eigenaars. Iedereen heeft zijn eigen terras met meubilair. Daarbij zijn er in de tuin verschillende zitjes en loungehoeken. Vind je het leuk om andere gasten te ontmoeten? Schuif dan aan de grote tafel aan.

Mijn Italiaanse tante

Ben je benieuwd wat Piemonte te bieden heeft? Kijk dan op Mijn Italiaanse tante. Dit is het toeristisch platform voor Piemonte volledig samengesteld door tante. Je kunt natuurlijk ook tante even aanschieten. Ik vertel je met plezier over de leukste plekken die je kunt zien en beleven. 

Translate