Romantisch vakantiehuis

Villa Uve is een romantisch vakantiehuis op de kopse kant van de oude wijnboerderij. In de smaakvol ingerichte woonkamer en open keuken zijn warme tinten en natuurlijke materialen gebruikt. Het buitengevoel ervaar je hierdoor ook binnen. Door de eigen toegangspoort heb je alle privacy op je eigen mini-wijndomein. Onder een bed van trossen druiven kijk je vanuit je luie stoel op de wijnheuvels en Alpen. 

Details villa

2 personen, 56 m2 en een eigen tuin van 135 m2

De woonkeuken is ingericht met fijne spullen met basisproducten zoals koffie, thee en kruiden. Voor een relaxte start van je vakantie zijn de eerste boodschappen door ons gedaan. Uitgerust wakker worden in je slaapkamer met airco. Knisperend beddengoed, zachte handdoeken en goed keukenlinnen.

  • Sfeervolle woonkamer met open keuken
  • Lichte slaapkamer met airco en verwarming
  • Badkamer met fijne douche, toilet en bidet
  • Privéterras met meubilair en BBQ
  • Favoriet bij rustzoekers en romantici

Villa Uve is een te gekke villa met de meeste privacy. Je hebt je eigen huis en tuin. Je kunt lekker je eigen ding doen. Heb je zin in gezelschap dan wandel je ons erf op. Het uitzicht is trouwens fenomenaal. Op een heldere dag kijk je naar de toppen van de Monviso en de Alpen.

Reserveren

"Leuk dat je bij tante wil logeren. Ben jij onze eerste gast?"

Vanaf mei 2024 ben je van harte welkom om Piemonte te ontdekken.

Faciliteiten


Uitzicht op de Alpen

Volledige privacy

Casa di Mia Zia

Casa di Mia Zia: logeren in de Bed & Wine bij jouw Italiaanse tante. Wat een heerlijk vooruitzicht. Dat betekent genieten van het prachtige Italië, wijn en elkaar op een droomplek in Piemonte. Kasteeldorp Costigliole d’Asti ligt in de Val Belbo aan de rand van wijnregio’s Langhe en Monferrato die behoren tot UNESCO-werelderfgoed.

Translate