Tarieven

Leuk dat je bij tante komt logeren. Pak je koffers en wees welkom. Casa di Mia Zia is geliefd bij levensgenieters, rustzoekers en Bourgondiërs. Het heeft alles in zich voor een perfecte vakantie: logeren tussen de wijnranken, mooi oud huis en perfect gelegen voor uitstapjes en activiteiten. Sportievelingen kunnen zich uitleven in de gym of een e-bike huren. Je komt in een oase van rust omdat wij een volwassengerichte accommodatie met maximaal vier gasten zijn. We ontvangen bovendien geen huisdieren. Leef je Italiaanse droom in Costigliole d’Asti in Piemonte.

Tarieven per nacht 
Villa Uve: € 200,-
Suite Erbaluce: € 185,- 

Toeristenbelasting: € 1,- per persoon per nacht
De minimale verblijfsduur is 3 nachten. Korter verblijf op aanvraag.

App of bel gerust om te reserveren

00316 – 212 4662

Inbegrepen

  • Heerlijk slapen op een Qeensize bed met knisperend beddengoed
  • Ultrazachte handdoeken en katoenen keukenlinnen
  • Handdoekenwissel en touch up schoonmaak om de 3 dagen
  • Eindschoonmaak van je vakantieverblijf
  • Wifi
  • Parkeerplaats.
  • Glas wijn met borrelplank om de vakantie in te luiden
  • Relaxte start: de eerste boodschappen zijn in huis
  • Mooie herinneringen in je koffer mee naar huis

Inchecken

Wij ontvangen je met een grote glimlach tussen 15.00 – 19.00 uur. Kom je op een andere tijd aan? Neem dan contact op via whatsapp of bel 00316 212 466 62 zodat we een andere tijd af kunnen spreken. Het kan namelijk zijn, dat wij niet aanwezig zijn. Ook als het tegenzit met het verkeer, laat het even weten. Arriveer je vroeger dan gepland? De mogelijkheid bestaat dat je vakantieverblijf nog niet op orde is. Desondanks kun je alvast je bagage droppen en glas wijn drinken of de omgeving verkennen. Terrasjes zijn op een paar minuten rijdafstand. Je bent welkom.

Opening Casa di Mia Zia

Op dit moment wordt Casa di Mia Zia verbouwd. De inschatting is, dat we in april 2025 open gaan. Het zwembad is in dat jaar nog een opbouwbad. Dus een frisse duik is mogelijk. Je kunt gratis annuleren tot 60 dagen van tevoren. Hoe dan ook, is het een heerlijke plek om vakantie te vieren. Wacht je liever nog even, meld je dan aan voor Tante’s post. Dan zie je de transformatie van onze oude wijnboerderij naar luxe vakantieparadijs en kun je reserveren wanneer het goed voelt.

Ik kom vakantie vieren

Betalen

Bij boeking betaal je 50% aan. Het restant betaal je uiterlijk 60 dagen voor aankomstdatum. Boek je later dan 60 dagen voor de datum dat je arriveert, dan dient het volledige bedrag ineens betaald te worden. De boeking is definitief na ontvangst van de aanbetaling. Wij hanteren de volgende annuleringsvoorwaarden: 100% restitutie tot 60 dagen voor de aankomstdag. Bij latere annulering, wegblijven zonder bericht of bij voortijdig vertrek vindt er geen restitutie plaats. Een reis- en annuleringsverzekering is raadzaam.

Ik wil nu boeken
Translate