Vakantiehuis Piemonte

Het leukste vakantiehuis Piemonte: Casa di Mia Zia. Oftewel ‘Het huis van mijn tante’. Ging jij vroeger wel eens logeren bij je tante? Dan wist je dat heerlijk verwend zou gaan worden. Slapen in een bed met knisperende lakens, lekker eten en samen leuke dingen doen. Dat is exact wat je van een vakantie bij onze Bed & Wine kunt verwachten.

Casa di Mia Zia ligt bovenop een heuvel midden in het wijnlandschap van Piemonte in Italië. Vanuit ons landgoed heb je een schitterend uitzicht op de wijnranken, hazelnootbomen en in de verte zie je de Alpen. Je verblijft dus in een rustige landelijke omgeving maar binnen vijf autominuten ben je in het centrum van kasteeldorp Costigliole d’Asti. Ook andere wijndorpen zoals Barolo, La Morra en Neive zijn op steenworpafstand.

Vakantiehuis Piemonte

Dit vakantiehuis Piemonte is gevestigd in een oude wijnboerderij uit 1910. Vanzelfsprekend is er een authentieke wijnkelder met van die mooie gewelven. Daar is het heerlijk wijnproeven. Of je struint door de rekken voor een fijne fles op je terras. Verder heeft dit vakantiehuis Piemonte drie verblijven. Villa Uve is een vakantiehuis met eigen tuin. Daarnaast kun je logeren in Suite Erbaluce. Een compact appartement grenzend aan de tuin met overkapt terras. Of je kiest voor Loft Luigi in de voormalige hooizolder met een wijds uitzicht.

Luxe verblijf

Alle vakantieappartementen zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Alsof je thuiskomt in je comfortabele buitenhuis in Italië. Bij een vakantiehuis Piemonte hoort uiteraard een tuin met zwembad. Overal staan fijne loungeplekken en zitjes. Even wegdommelen onder de zon? Lekker doen!

Historische wijnkelder

Onder de voormalige karakteristieke wijnboerderij bevindt zich een wijnkelder. Door de luiken ter hoogte van het maaiveld werden de druiven in de kelder gekieperd. Daarna vond de vinificatie plaats. Sporen van dit ambacht zie je nog altijd terug. De gewelven, de koelte en de stoffige wijnflessen zorgen voor magie. In de wijnkelder kun je zelf rondkijken en fijne flessen uitzoeken. Verder verzorgen wij wijnproeverijen en managementtrainingen.

Zia Xan

En wie is zia dan? Want je logeert in de Bed & Wine van tante (zia). Tante Xan legt jou in de watten gedurende het hele verblijf. Een appartement maakt dat je volledige vrijheid hebt. Je kunt gaan en staan waar je wil. De ene dag kun je op ontdekkingstocht en de andere dag blijf je op het landgoed. Voor een glas wijn met borrelhappen schuif je de voeten onder de tafel bij tante. De beste verhalen beginnen immers bij een goed glas wijn. Zia Xan is Mijn Italiaanse tante. Zij weet de leukste plekken om te zien, doen en beleven. Een vakantie die herinnert, daarvoor ga je naar Casa di Mia Zia.

Ik wil nu boeken
Translate