Casa di Mia Zia

‘Het huis van mijn tante’ oftewel Casa di Mia Zia is een Boutique Bed & Wine tussen de wijnheuvels van Costigliole d’Asti. Welk verblijf je ook kiest, het is een fijne plek om het Italiaanse leven te omarmen. Uitgerust wakker worden door fluitende vogels. De deuren opengooien en midden in de natuur staan. Casa di Mia Zia richt zich bewust op volwassenen. Kinderen brengen tenslotte bepaalde bedrijvigheid met zich mee. Bovendien bevordert het de groepsdynamiek. De wijnkelder is de schatkamer van de Bed & Wine. Daar kun je de lekkerste wijnen uitzoeken en proeven. In de toekomst ga ik wijncursussen verzorgen waarbij je zelfs je wijnbrevet kunt halen. 

Casa di Mia Zia Bed & Wine - drie vakantieverblijven

Casa di Mia Zia ligt landelijk, prachtig tussen de wijnranken. Het dorpscentrum van Costigliole d’Asti ligt op 4 minuten rijafstand. Op ons landgoed van 5.000 m2 staat de cascina met drie vakantieverblijven, elk met een eigen unieke uitstraling en inrichting. Waarom zou je voor een vakantiehuis, loft of appartement kiezen? Een B&B of hotel is net zo makkelijk omdat je ontbijtje gefixt wordt, toch? Een vakantiehuis geeft je alle vrijheid. Wil je een dagje relaxen aan het zwembad? Je loopt zo je vakantieverblijf in om je lunch of diner te maken; je hoeft de deur dus niet uit. Een kleine maaltijd is in een handomdraai gemaakt. Daarentegen zijn er talrijke restaurants in de directe omgeving. Ook serveren we lekkere borrelplanken als je gewoonweg wilt genieten van even niks zelf doen.

Reserveren

De kunst van het genieten

Daarom dus!

Luieren in de zon
Lekker een duik nemen in het zwembad. Relaxen met een boek op het terras. Of struinen door de hazelnotenboomgaard. Hier kom je tot rust.

Even de benen strekken
Je conditie op peil houden in de gym. Eropuit met de e-bike of mountain bike. De dag starten met een pittige wandeling door de heuvels.

Ideale uitvalsbasis
Alle mooie wijndorpen zoals La Morra, Neive en Barolo liggen op steenworp afstand. Maar ook in de steden Asti en Alba ben je zo. Turijn ligt op een uurtje en Genua en Milaan op anderhalf uur.

Jouw tante

Casa di Mia Zia is het huis van Mijn Italiaanse tante oftewel tante Xandra Derks. Ik wil jou een verblijf geven dat herinnert. Het mooie Piemonte in Italië laten beleven. De heer des huizes springt bij als het nodig is. Italianen zijn meester in de kunst van het genieten. Voel je hier als een Italiaan.

Translate