De opening van Casa di Mia Zia

De opening van Casa di Mia Zia is, zoals we het nu in kunnen schatten, in juni 2024. Hoe gaaf! Logeren bij je eigen Italiaanse tante. Op dit moment zijn wij de Bed & Wine nog aan het verbouwen om jou straks een droomvakantie te geven. Durf jij het aan om te reserveren zonder dat je weet hoe het uiteindelijk eruit komt te zien?

Ben jij een held?

Een droomvakantie waar jij de mooiste herinneringen maakt. Waar flink gelachen wordt, waar je tot rust komt en waar je inspiratie op doet. Je logeert in een oude wijnboerderij van 110 jaar oud. Het is geen bouwval, maar er moet wel wat gebeuren om er een luxe vakantieoord van te maken. De ruimtes worden fantastisch. En je weet, bij familie word je in de watten gelegd. Daar zal het niet aan liggen. Maar of het zwembad al klaar is? Er staat in ieder geval een opzetbad voor verkoeling. Mogelijk lopen er nog wat werklui rond, zonder dat je daar hinder van hebt. En de tuin? Tjsa, misschien niet zo aangeharkt volgens Nederlandse begrippen. Hoe dan ook, we gaan samen geschiedenis schrijven. Ben jij een held die al durft te boeken?

Ik durf dat zeker aan

Cadeau van tante: heldenkorting

Een sprong in het diepe….soort van. Want een goede vakantie gaat het worden. Helden verdienen een medaille, daarom krijg je 20% korting als je nu al boekt voor een vakantie in 2024. De opening van Casa di Mia Zia is juni 2024. Je kunt een reservering plaatsen voor een verblijf vanaf 1 juni 2024 in Suite Erbaluce en Villa Uve.  Als we meer zicht hebben op de verbouwing, bekijken we wanneer Loft Luigi open gaat. De tarieven voor helden gelden voor reserveringen die gemaakt worden voor 1 maart 2024. We houden je op de hoogte van de voortgang, zodat het geen totale verrassing wordt. Heb je vragen? Bel of app ons gerust.

Tarieven voor helden:

GEBRUIK KORTINGSCODE 1635 – 1969

1 juni – 30 september 2024
Suite Erbaluce / Villa Uve € 160,00 per nacht
Loft Luigi nog niet te reserveren

1 oktober – 31 december 2024
Suite Erbaluce / Villa Uve € 120,00 per nacht
Loft Luigi nog niet te reserveren

Exclusief toeristenbelasting € 1,00 per persoon per  nacht
Minimaal 3 nachten. Korter verblijf op aanvraag. Adults only (16+). Geen huisdieren.

Reserveren

Hoeveel lef heb je nodig?


De schoonheid van onvolmaaktheid

Ongepolijst boerenleven

Altijd wat te beleven

Translate