Barbera en meer

Rosso Barbera is de grootste proeftafel van de regio Langhe Monferrato in Costigliole d’Asti. Meer dan 300 wijnproducenten presenteren hun Barbera wijnen. Jouw wijnreis begint op donderdag 31 oktober bij Donna Selvatica in Neive met een culinair viergangendiner. Op vrijdag geniet je van een wijn-spijsproeverij bij Paolo Massa. Op zaterdag loop je naar het kasteel en kan het grote proeven beginnen. Zondag 3 november keer je met een koffer vol verhalen weer huiswaarts.

Reserveren

Culinair wijnweekend

Genieten met 2 personen : 31 okt – 3 nov 2024

Rosso Barbera is hét wijnevent van de regio voor Barberawijnen in La Rocca, het imposante kasteel van Costigliole d’Asti. Je dompelt je vier dagen onder in het Piemontese leven waar het draait om gastronomie en wijn.

  • Ontvangst met glas wijn en borrelplank
  • Luxe viergangen diner bij Donna Selvatica in Neive
  • Grandioze wijn-spijsproeverij bij Paola Massa
  • Piemontese pranzo di Mamma bij Caffè Roma
  • Entree Rosso Barbera in het kasteel
  • 3 overnachtingen
  • Gevulde koelkast met ontbijt en meer
  • € 1.060,- voor 2 personen
Bekijk Villa Uve

31 oktober - 3 november 2024

Een weekend om nooit meer te vergeten.

Groots genieten


Rosso Barbera

Wijnen wijnen wijnen

Culinair uitspatting

Sneak preview

Het Rosso Barbera weekend is echt een belevenis. We laten je gastronomisch Piemonte ontdekken. Het hoogtepunt is natuurlijk het wijnevent. Dit is op loopafstand van onze Bed & Wine. Op Rosso Barbera krijg je een zak voor om je nek met daarin een wijnglas. Vervolgens kun je meer dan 300 wijnen proeven van de Barberadruif van wijnboeren uit het dorp, Piemonte en de rest van Italië. Ook is er een zaal met grappaproeftafel. Vooraf lunch je trouwens uitgebreid bij Caffè Roma voor een stevige bodem.

 

 

Verwenweekend

Wat ga je nog meer doen?

Ontspannen dineren bij de wilde vrouw. Bij Donna Selvatica word je in de watten gelegd door de gastvrije bediening met verfijnde gerechten. Paola Massa staat bekend om haar elegante wijnen. Je proeft de vrouwenhand van de wijnmaakster. De ultieme smaak van wijn beleef je met het juiste gerecht. Poala zorgt voor sublieme wijn-spijscombinaties en vertelt daarnaast honderduit over haar wijnen, haar leven en de regio. Verder is er genoeg tijd om zelf op onderzoek uit te gaan, bijvoorbeeld naar leuke steden in de omgeving zoals Alba of Asti.

Zorgeloos vakantieweekend

Normaal gesproken serveert tante geen ontbijt. Omdat jullie maar kort verblijven, staat er voor drie dagen ontbijt in de koelkast. Je hoeft dus geen tijd te verspillen aan boodschappen. Al is Salumeria Borio in ons dorp voor fijnproevers een klein paradijs.

Rosso Barbara Weekend Pakketprijs

Prijs voor 2 personen: € 1.060,00 (€ 530,00 per persoon)
3 overnachtingen in vakantiehuis Uve of Suite Erbaluce met ontbijt in de koelkast. Glas wijn met borrelplank bij ontvangst. Luxe viergangendiner bij Donna Selvatica, viergangenlunch bij Caffè Roma, wijn-spijsproeverij Paola Massa (3,5 tot 4 uur) en entree Rosso Barbera op zaterdag.

Goed om te weten: niet inbegrepen zijn alle drank (met uitzondering van de dranken op de proeftafel van Barbera Rosso), overige maaltijden en vervoer. Het kasteel en Caffè Roma zijn op 20 minuten loopafstand. Voor de overige activiteiten is eigen vervoer noodzakelijk. Er is een taxiservice in het dorp.

Translate