Heerlijk zwembad & tuin

Casa di Mia Zia is een vakantiehuis met zwembad en tuin. Niks is fijner om even af te koelen tijdens een warme zomerdag in een zwembad. Al bungel je alleen maar met je benen in het water. Aan het zwembad heb je een wijds uitzicht op het groen. Hazelnootbomen, wijnranken met in verte kleurrijke huizen. Je hoort fluitende vogels, ziet af en toe een hupsende haas en ruikt de geurende bloemen en kruiden in het veld. Midden in de natuur met de rust van het platteland. Onze Bed & Wine wordt nu verbouwd. Er staat een tijdelijk opbouwbad. Deze wordt in 2026 vervangen door een luxe zoutwaterzwembad.

Appartement boeken

Glow in the sun

Doezelen op je zonnebedje onder een parasol aan het zwembad in de tuin. Het ultieme vakantiegevoel. Er staan er een hele trits. Je hoeft dus niet voor dag en dauw met je handdoek naar een bedje te sprinten om een plek te reserveren. Heb je zin in een slome dag waarbij je eerst heerlijk uitslaapt. Daarna op je gemak een cappuccino drinkt om vervolgens bij het zwembad te hangen? Het kan. Het zwembad heeft trouwens een plateau waarop zo lekker half in het water kun liggen. Zonnebril op en onbekommerd voor je uitturen. Maar wil echt poedelen of  wat baantjes trekken dan is er niemand die je tegenhoudt. Er staat een opbouwzwembad, vanaf 2026 een zoutwaterzwembad.

Hazelnootboomgaard

Stel je eens voor 5000 vierkante meter aan tuin. Vanzelfsprekend staan er een aantal druivenranken. Sterker nog, bij Villa Uve is er zelfs een prieeltje met druiventrossen. Romantischer kun je het niet bedenken. Verder hebben we een uitgestrekte hazelnotenboomgaard. Voel je vrij om door de boomgaard te dwalen. Verder staat de tuin vol met fruitbomen waar je onbelemmerd fruit van mag plukken. Tot slot is het een lustoord voor fladderende vlinders en fluitende vogels. Je zit dus midden in de natuur. De ideale plek om je vol te tanken met energie.

Impressie van het zwembad & tuin


Il giardino

Aan de voorkant van de wijnboerderij heb je vergezichten met een lappendeken aan wijngaarden en besneeuwde toppen van de Alpen. Zodra je het landgoed oploopt, kom je direct in Italiaanse sferen. Een lange tafel waar je met z’n alleen aan kunt zitten omringt door palmbomen en bloemenpracht. Ben je gesteld op je privacy, geen zorgen, in onze grote tuin staan diverse loungehoeken waar je in alle rust kunt zitten. Bovendien heeft je eigen vakantieverblijf een eigen plek met tuinmeubilair.

Wanneer kom jij logeren?

Translate