Logeren bij Nederlanders heeft zo zijn voordelen als je in het verre buitenland bent. Al is ver natuurlijk een relatief begrip. Bij Casa di Mia Zia in Piemonte overnacht je bij Nederlanders. Dat maakt dat je als Nederlander of Belg alles gewoon in je eigen moedertaal met ons kunt regelen en organiseren. Communiceren hoeft dus niet met handen en voeten als je het Italiaans niet machtig bent.

Gezellig, ik wil reserveren

Logeren bij Nederlanders

Logeren bij Nederlanders betekent niet dat je terecht komt in een Nederlandse enclave met friet en mayonaise. Het eerste kan zo zijn als we uitsluitend gasten hebben vanuit het Hollandse. Daarentegen hoef je niet bang te zijn voor bitterballen bij de borrel of een Friet van Piet om de hoek. Onze Bed & Wine in Costigliole d’Asti ligt midden in het hart van Piemonte. De sfeer en authenticiteit van deze prachtregio willen we behouden. We zijn tenslotte niet voor niets geëmigreerd. Ben je op zoek naar het Italiaanse gevoel, dan vind je die bij ons. Bij de borrel dus lekkere Piemontese kaasjes en salami met Italiaanse wijn en een Peroni biertje. En uiteraard hebben zo’n lange tafel waar de hele familie aan kan gaan zitten.

Dit voelt als thuiskomen in Italië

Drie gave vakantieverblijven

Casa di Mia Zia heeft drie te gekke vakantieappartementen. Althans een loft, suite en vakantiehuis. Wij zijn een kleinschalige locatie met maximaal zes gasten. Je overnacht in een loft in de oude hooizolder, in een romantische villa met een druivenrankenprieeltje in je eigen tuin of een elegante suite met portico (terrasoverkapping) grenzend aan een oase van groen. Alle drie de verblijven zijn modern en luxe maar wel blendend met de regio waarin je bivakkeert. Voor het ultieme dolce vita gevoel staat er in de tuin zo’n lange tafel waar je uren samen aan kunt tafelen. Met een fantastisch uitzicht op de hazelnotenbomen en wijnranken. De Italianen zijn meester in de kunst van het genieten. De kunst leer je bij ons, mocht je die nog niet onder de knie hebben.

Even kijken of er nog plek is

Logeren bij Nederlanders

Omdat je overnacht in een appartement dan wel villa ben je volledig zelfvoorzienend. Jij bepaalt zelf hoe laat je opstaat, wanneer of waar je eet en wat je gaat doen. Wij wonen zelf ook op het landgoed, maar hebben een eigen huis en eigen terras. Net zoals jullie als gasten. Villa Uve en Suite Erbaluce hebben een eigen terras grenzend aan het vakantiehuis. Loft Luigi heeft een eigen terras in de immense tuin. Wij respecteren ieders vrijheid en zelfstandigheid. Daarentegen vinden we het ook leuk om mensen te ontmoeten en te enthousiasmeren voor Piemonte, de gastronomie, cultuur en wijn. Dus je kunt je vakantie op jezelf doorbrengen maar ook de gezelligheid van andere gasten of ons zoeken. Dan is het handig om te logeren bij Nederlanders: een avondje lachen is nog altijd het makkelijkst in je eigen taal.

Translate