Leukste vakantiehuis van Piemonte

De gaafste vakantiewoning in Piemonte is Casa di Mia Zia. Waarom is dit juist de leukste vakantiewoning Piemonte? Dat heeft te maken met de locatie, de sfeer en de luxe. Je logeert namelijk in Het huis van ‘Mijn Italiaanse tante‘. Dat betekent de romantiek van een oude wijnboerderij met de gemoedelijkheid van een familie. Het voelt als thuiskomen in Italië in jouw eigen tijdelijke buitenverblijf.

Klinkt goed. Ik ga boeken

Perfecte ligging

Casa di Mia Zia is een wijnboerderij uit 1910 midden in de heuvels van het wijngebied de Langhe en Monferrato. Het uitzicht vanaf het landgoed is daardoor fabuleus. Het zorgt dat je gedachten kunt laten varen en volledig tot rust komt. Ondanks dat de Bed & Wine landelijk gelegen is, ben je binnen 5 minuten in het centrum van kasteeldorp Costigliole d’Asti. Rijd je even door dan ben je zo in Asti, Alba of andere sfeervolle wijndorpen.

Kijk eens naar Suite Erbaluce

Voor een heerlijke vakantie

Het is een plezier om in deze vakantiewoning Piemonte te verblijven. We hebben drie verschillende vakantieappartementen. Namelijk een losstaand gezellig vakantiehuis waar je onder de wijnranken van je glas kunt nippen. Een kekke loft op de hooizolder en een sfeervolle suite met eigen overdekt terras. Alle appartementen zijn luxe ingericht met fijn meubilair en mooie kunst. In de tuin is het heerlijk vertoeven. In het zwembad neem je een frisse duik om af te koelen op een warme zomerdag. Je bevindt je op het platteland omgeven door wijnranken, onze eigen hazelnotenboomgaard en fruitbomen. Pluk waar je zin in hebt: kersen, vijgen, appels, peren of abrikozen.

Reserveren

Vakantiewoning Piemonte

Wijnboerderij uit 1910 met authentieke kelder

Deze vakantiewoning Piemonte is gevestigd in een wijnboerderij. Een wijnboerderij betekent dat er een authentieke wijnkelder vol fijne flessen wijn liggen om te proeven. Het huis van mijn tante is bewust een Bed & Wine. Bij een glas wijn ontstaan namelijk de beste gesprekken. Bovendien geeft een vakantiewoning met keuken je alle vrijheid om te doen en laten wat je zelf wil. Zelf kokkerellen, uiteten om de hoek of aanschuiven voor een mooi glas wijn bij tante. Wij zijn een adults only vakantieoord voor Bourgondiërs, sportievelingen, rustzoekers en wijnliefhebbers.

Translate